Löpande bokföring i Göteborg

Kontera Mera startade som en bokföringsbyrå i Göteborg och det är fortfarande bokföring som är vår kärnverksamhet.

När du överlåter ditt bokföringsarbete till oss registrerar vi löpande och kronologiskt alla affärshändelser, såsom försäljning, inköp, utbetalningar, inbetalningar och andra transaktioner.

 

Ska vi börja med ett samtal?

Vi ser fram emot att hjälpa dig och din verksamhet att växa och blomstra. Ring oss på nr. 0760-277 167 eller bli uppringd:

 

När du överlåter ditt bokföringsarbete till oss registrerar vi löpande och kronologiskt alla affärshändelser, såsom försäljning, inköp, utbetalningar, inbetalningar och andra transaktioner.

Till varje händelse ska det finnas ett verifikat, en faktura eller ett kvitto. Det är beviset på att affärshändelsen ägt rum och det underlag vi behöver för att kunna bokföra. Många av våra kunder lämnar dessa verifikat sorterade kronologiskt i prydliga pärmar, medan andra låter oss sköta allt – från sortering och scanning till kontering. Hur du än väljer att lämna ditt material, kan du vara säker på att jobbet blir rätt gjort. Beroende på bokföringsmetod och antal affärshändelser tar vi emot ditt material löpande varje månad, kvartalsvis eller årsvis. Eftersom vi är flexibla anpassar vi oss efter vad som funkar bäst för dig och för att hitta en lösning som är både smidig och kostnadseffektiv.

Vad händer när du anlitar oss?

När du anlitar oss som bokföringsbyrå kan du vara säker på att alla affärshändelser blir korrekt och noggrant bokförda. Vi vet vad som gäller och vilka avdrag du kan göra, oavsett vilken bransch du är verksam inom. Du får alltid uppdaterade resultat- och balansrapporter som ger dig både överblick och en bra ordning och reda på alla siffror och konton. Ett noggrant utfört bokföringsarbete gör även att bokslut, redovisning och deklaration löper på smidigare, med mindre risk för fel och korrigeringar i efterhand.

Som kund hos oss kan du lita på att din bokföring finns i tryggt och säkert förvar i våra lokaler. Och du kan när som helst få tillgång till det du behöver för att ha koll på din ekonomi.

Låt oss sköta din bokföring, så att du kan fokusera på din verksamhet och dina kundrelationer.

Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda en hög grad av personlig service och ha enkla kommunikationsvägar. Vi träffar dig därför gärna för att berätta mer om hur ett samarbete kan se ut. Kontakta oss idag och boka ett möte. Vårt fina kontor ligger i det moderna kontorshotellet Avillage på Datavägen 14a i Sisjön.

Kom förbi oss på en kopp kaffe…

Vårt fina kontor ligger i det moderna kontorshotellet Avillage i Sisjön.

Redovisningsbyrå Göteborg

Löpande Bokföring

Vi bokför alla affärshändelser såsom försäljningar, inköp, inbetalningar osv. kronologiskt och systematiskt med den korrekta metoden för ditt bolag. Till varje händelse måste det finnas ett verifikat...
Läs mer

Moms/skatt

Varje månad görs det en skattedeklaration innehållande moms, personalskatter, sociala avgifter samt preliminärskatt för bolaget.
Läs mer

Löner/Anställda

Vi räknar ut korrekt lönekostnad och semesterersättning, samt ser till att rätt skattetabell används. Vi skickar ut lönespecifikationer till de anställda...
Läs mer

Fakturering/Rot

Genom att lämna faktureringen till oss kan vi på ett effektivt sätt hålla nere kostnaden, då vi fakturerar och bokför samtidigt. När inbetalning är gjord kan vi ansöka om ROT.

Bokslut

Bokföringsåret avslutas genom att man stämmer av och kontrollerar alla balansposter. Vi upprättar sedan bokslut, årsredovisningar och deklarationer (även din privata om det önskas).

Diverse

  • Vi betalar dina leverantörsfakturor.
  • Vi hjälper dig med myndighetskontakter.

Ska vi börja med ett samtal?

Share This