Löpande bokföring

Kontera Mera startade som bokföringsbyrå i Göteborg och det är fortfarande bokföring som är vår kärnverksamhet. När du överlåter ditt bokföringsarbete till oss registrerar vi löpande och kronologiskt alla affärshändelser, såsom försäljning, inköp, utbetalningar, inbetalningar och andra transaktioner.

Till varje händelse ska det finnas ett verifikat, en faktura eller ett kvitto. Det är beviset på att affärshändelsen ägt rum och det underlag vi behöver för att kunna bokföra. Många av våra kunder lämnar dessa verifikat sorterade kronologiskt i prydliga pärmar, medan andra låter oss sköta allt – från sortering och scanning till kontering. Hur du än väljer att lämna ditt material, kan du vara säker på att jobbet blir rätt gjort. Beroende på bokföringsmetod och antal affärshändelser tar vi emot ditt material löpande varje månad, kvartalsvis eller årsvis. Eftersom vi är flexibla anpassar vi oss efter vad som funkar bäst för dig och för att hitta en lösning som är både smidig och kostnadseffektiv.

När du anlitar oss som bokföringsbyrå kan du vara säker på att alla affärshändelser blir korrekt och noggrant bokförda. Vi vet vad som gäller och vilka avdrag du kan göra, oavsett vilken bransch du är verksam inom. Du får alltid uppdaterade resultat- och balansrapporter som ger dig både överblick och en bra ordning och reda på alla siffror och konton. Ett noggrant utfört bokföringsarbete gör även att bokslut, redovisning och deklaration löper på smidigare, med mindre risk för fel och korrigeringar i efterhand.

Som kund hos oss kan du lita på att din bokföring finns i tryggt och säkert förvar i våra lokaler. Och du kan när som helst få tillgång till det du behöver för att ha koll på din ekonomi.

Låt oss sköta din bokföring, så att du kan fokusera på din verksamhet och dina kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda en hög grad av personlig service och ha enkla kommunikationsvägar. Vi träffar dig därför gärna för att berätta mer om hur ett samarbete kan se ut. Kontakta oss idag och boka ett möte. Vi finns i fina och trevliga lokaler Högsbo industriområde i Göteborg.

Önskar du bli uppringd? Skicka ditt nummer så ringer vi inom kort

Ring oss idag och boka ett möte över en kopp kaffe. Vi finns i fina och trevliga lokaler i Högsbo industriområde i Göteborg.