Från bokföringsbyrå till ekonomipartner

Välkommen till Kontera Mera – den personliga bokföringsbyrån i Göteborg. Med stort engagemang, hög noggrannhet och personlig service hjälper vi dig med allt som rör ditt företags ekonomi; löpande bokföring och redovisning såväl som insiktsfull rådgivning. För många av våra kunder fungerar vi som en extern ekonomiavdelning, där vi hanterar allt från fakturering, lönehantering och rekvirering till redovisning, skatt och deklaration. Ett smart sätt att frigöra tid och samtidigt vara säker på att ekonomin sköts på ett tryggt och korrekt sätt.

Oavsett om ditt företag är litet eller stort, vilken bolagsform det har eller hur ekonomin ser ut strävar vi efter att hålla samma höga kvalitet och servicegrad. Hur du väljer att lämna över ditt underlag och hur du vill få dina rapporter är upp till dig. Vi anpassar oss efter dina behov och din verksamhet.

Vi är vana att hantera sådant som ansökan om ROT, kontakt med myndigheter och allt som rör bokföring och redovisning. Vi har även ett nära samarbete med auktoriserade revisorer, för att kunna hjälpa dig som har revisionsplikt på bästa och smidigaste sätt.

När du blir kund hos oss börjar vi alltid med ett inledande möte, där vi går igenom din verksamhet och hur vi kan hjälpa dig. För oss är det lika viktigt att du har kontroll och överblick över din ekonomi, som att vi har det. Därför är personlig och direkt kommunikation samt regelbundna avstämningar a och o. Du ska känna dig trygg med att lämna över din bokföring och redovisning till oss.

Vill du veta mer om Kontera Mera och hur vi kan hjälpa dig med din bokföring, redovisning eller kanske rentav hela ditt företags ekonomi? Ring oss idag och boka ett möte över en kopp kaffe. Vi finns i trevliga lokaler i Högsbo industriområde i Göteborg. Välkommen!

Ska vi börja med ett samtal?

Vi ser fram emot att hjälpa dig och din verksamhet att växa och blomstra. Ring oss på nr. 0760-277 167 eller bli uppringd:

Kom förbi oss på en kopp kaffe…

Vårt fina kontor ligger i det moderna kontorshotellet Avillage i Sisjön.

Redovisningsbyrå Göteborg

Löpande Bokföring

Vi bokför alla affärshändelser såsom försäljningar, inköp, inbetalningar osv. kronologiskt och systematiskt med den korrekta metoden för ditt bolag. Till varje händelse måste det finnas ett verifikat...
Läs mer

Moms/skatt

Varje månad görs det en skattedeklaration innehållande moms, personalskatter, sociala avgifter samt preliminärskatt för bolaget.
Läs mer

Löner/Anställda

Vi räknar ut korrekt lönekostnad och semesterersättning, samt ser till att rätt skattetabell används. Vi skickar ut lönespecifikationer till de anställda...
Läs mer

Fakturering/Rot

Genom att lämna faktureringen till oss kan vi på ett effektivt sätt hålla nere kostnaden, då vi fakturerar och bokför samtidigt. När inbetalning är gjord kan vi ansöka om ROT.

Bokslut

Bokföringsåret avslutas genom att man stämmer av och kontrollerar alla balansposter. Vi upprättar sedan bokslut, årsredovisningar och deklarationer (även din privata om det önskas).

Diverse

  • Vi betalar dina leverantörsfakturor.
  • Vi hjälper dig med myndighetskontakter.

Ska vi börja med ett samtal?

Share This