Från bokföringsbyrå till ekonomipartner

Välkommen till Kontera Mera – den personliga bokföringsbyrån i Göteborg. Med stort engagemang, hög noggrannhet och personlig service hjälper vi dig med allt som rör ditt företags ekonomi; löpande bokföring och redovisning såväl som insiktsfull rådgivning. För många av våra kunder fungerar vi som en extern ekonomiavdelning, där vi hanterar allt från fakturering, lönehantering och rekvirering till redovisning, skatt och deklaration. Ett smart sätt att frigöra tid och samtidigt vara säker på att ekonomin sköts på ett tryggt och korrekt sätt.

Oavsett om ditt företag är litet eller stort, vilken bolagsform det har eller hur ekonomin ser ut strävar vi efter att hålla samma höga kvalitet och servicegrad. Hur du väljer att lämna över ditt underlag och hur du vill få dina rapporter är upp till dig. Vi anpassar oss efter dina behov och din verksamhet.

Vi är vana att hantera sådant som ansökan om ROT, kontakt med myndigheter och allt som rör bokföring och redovisning. Vi har även ett nära samarbete med auktoriserade revisorer, för att kunna hjälpa dig som har revisionsplikt på bästa och smidigaste sätt.

När du blir kund hos oss börjar vi alltid med ett inledande möte, där vi går igenom din verksamhet och hur vi kan hjälpa dig. För oss är det lika viktigt att du har kontroll och överblick över din ekonomi, som att vi har det. Därför är personlig och direkt kommunikation samt regelbundna avstämningar a och o. Du ska känna dig trygg med att lämna över din bokföring och redovisning till oss.

Vill du veta mer om Kontera Mera och hur vi kan hjälpa dig med din bokföring, redovisning eller kanske rentav hela ditt företags ekonomi? Ring oss idag och boka ett möte över en kopp kaffe. Vi finns i trevliga lokaler i Högsbo industriområde i Göteborg. Välkommen!

Önskar du bli uppringd? Skicka ditt nummer så ringer vi inom kort

Ring oss idag och boka ett möte över en kopp kaffe. Vi finns i trevliga lokaler i Högsbo industriområde i Göteborg.