Den Personliga Redovisningsbyrån

Välkommen till den lilla redovisningsbyrån i Västra Frölunda, Göteborg, med det stora engagemanget!

Önskar du bli uppringd? Skicka ditt nummer så ringer vi inom kort

Kom förbi oss på en kopp kaffe…

Våra fina lokaler ligger på Hulda Mellgrens Gata 2 i Västra Frölunda.

Redovisningsbyrå Göteborg

Löpande Bokföring

Vi bokför alla affärshändelser såsom försäljningar, inköp, inbetalningar osv. kronologiskt och systematiskt med den korrekta metoden för ditt bolag. Till varje händelse måste det finnas ett verifikat…
Läs mer

Moms/skatt

Varje månad görs det en skattedeklaration innehållande moms, personalskatter, sociala avgifter samt preliminärskatt för bolaget.
Läs mer

Löner/Anställda

Vi räknar ut korrekt lönekostnad och semesterersättning, samt ser till att rätt skattetabell används. Vi skickar ut lönespecifikationer till de anställda…
Läs mer

Fakturering/Rot

Genom att lämna faktureringen till oss kan vi på ett effektivt sätt hålla nere kostnaden, då vi fakturerar och bokför samtidigt. När inbetalning är gjord kan vi ansöka om ROT.

Bokslut

Bokföringsåret avslutas genom att man stämmer av och kontrollerar alla balansposter. Vi upprättar sedan bokslut, årsredovisningar och deklarationer (även din privata om det önskas).

Diverse

  • Vi betalar dina leverantörsfakturor.
  • Vi hjälper dig med myndighetskontakter.

Välkommen till Kontera Mera

Kontera Mera är en redovisningsbyrå i Göteborg med en hög grad av personlig service. Vi erbjuder arbetsmetoder som passar dig och ditt företag, tar hand om ditt material med omsorg och ser till att du alltid får ett trevligt och personligt bemötande. Våra kunder finns inom många olika branscher, såsom bygg, konsultverksamheter, hälsa, underhållning, restaurang, städ och tillverkning. Eftersom många byggföretag anlitar oss har vi stor erfarenhet av ROT och omvänd skattskyldighet. Vi tar gärna emot dig i våra fina och trevliga lokaler i Högsbo industriområde men om du hellre vill att vi kommer till dig går det naturligtvis lika bra.

Ska vi börja med ett samtal?

Ring oss eller bli uppringd

Share This